НОВИНИ

Около 09.20 ч. в четвъртък (10 ноември) адвокатите на неуспялия кандидат за президент на демократите Хилари Клинтън са подали във Върховния съд на щата Ню Йорк искане за развод.

В документа, който „изтече“ в американските медии, Хилари се позовава на "непреодолими различия“ и иска развод с бившия президент на САЩ Бил Клинтън, с когото са съпрузи от 11 октомври 1975 г.

В иска, самата Хилари се е подписала като „ищец“, а Бил Клинтън е посочен като ответник.

Според документите към иска, с които разполага CTN, двойката има споразумение за раздяла или споразумение, в съответствие с което ще бъде разделено имуществото придобито по време на брака им.

Според много наблюдатели, от години, бракът между двамата отдавна е бил преминал на чисто „професионални взаимоотношения“, но това никога не е било доказвано.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас