НОВИНИ

Единственият самолетоносац в руския ВМФ, „Адмирал Кузнецов“ ще бъде премине ремонт с модернизация през 2018 г. след връщането си от бойна служба.

„Ние, разчитаме, че през 2018 г след връщането на кораба от бойна служба центърът за корабостроителство „Звёздочка“ ще пристъпи към ремонт с модернизация на авионосеца „Адмирал Кузнецов““, заяви вицепрезидента на Обединената съдостроителна корпорация по военно корабостроене Игор Пономарьов за РИА „Новости“.
Той също тка е подчертал, че въпросът за понататъшната експлоатация на самолетоносача е в компетенциите на МО и Главното командване на руските ВМФ.
В момента, „Адмирал Кузнецов“ начело на група кораби от Северния флот, които изпълняват задачи в Средиземно море край бреговете на Сирия. На 12 ноември руската авиация започна да излита от неговата палуба.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас