НОВИНИ

Иракските ВВС са осъществили 880 удари по позиции на „Ислямска Държава“ (ИД) от началото на операцията за връщане на контрола над град Мосул започнала на 17 октомври тази година. Според съобщение на иракскто МО броят на въздушните удари значително се е увеличил с напредването на сухопътните сили, но не дава информация за щетите понесени от джихадистите в следствие на тях.
Почти успоредно със съобщението, говорителят на водената от САЩ коалиция, полковник Джон Дориан съобщи, че изтребители на коалицията са хвърлили повече от 4 000 бомби през първия месец на еперацията за Мосул, което е довело до смърта на стотици джихадисти. По думите му при ударитеса унищожени 59 превозни средства натъпкани с експлозиви и 80 подземни тунела.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас