НОВИНИ

Поредната неприятна изненада за брюкселската бюрокрация дойде от Франция, където поредица проучвания предполагат, че лидерът на „Национален Фронт“ ще разбие всички консервативни кандидати в първия тур на надпреварата за президентския пост.

Марин Льо Пен е доста популярна с това, че „не цепи басма на Брюксел“ и дори обеща на френските граждани да проведе референдум за оставането или излизането на Републиката от Съюза.

Резултатите показват, че често определяната като „евроскептичка“ Льо Пен има между 4% и 9% повече от двамата дясноцентристки политици – Жюпе и Филон - които се очаква да се борят за президентския пост.

Според предишни проучвания, лидерът на НФ губеше от който и да е консервативен кандидат – на втори тур с достатъчно задоволителна разлика.
Очаквано промяната в нагласите на френските гласоподаватели изпраща студени тръпки по гръбнака на брюкселския елит.

„Аз съм кандидат на патриотите, аз се боря в името на хората. Това е смисълът на моята кандидатура за президентския пост“, написа Льо Пен в профила си в Туитър след излизанено на резултатите от проучванията.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас