НОВИНИ

Мюсюлманчетата-бежанци тормозят християнчетата-бежанци

Навикът да се отнасяш с немюсюлманите, като с втора категория хора – не втора категория граждани, тъй като в тези райони разбирането за гражданин е доста условно – явно е дълбоко вкоренена в съзнанието на прииждащите с хиляди мюсюлмани от Африка и Близкият Изток.

Този подход и отношение, за който повечето управляващи в родините им си затварят очите, явно е толериран и в Европа, където твърдим, че всички граждани са равни. Пардон, те всъщност едва ли се самовъзприемат като граждани.

Германски духовник разкрива поредното „мръсно бельо“ на „госите на Меркел“. Той работи в Лайпциг, където непълнолетните мюсюлмани-мигранти постоянно тормозят връстниците си мигранти-християни.

58-годишният католически свещенник Андреас Кнап разказва, че повечето от младите мигранти на които оказва помощ в своя „учебен клуб“ са мюсюлмани, но те активно преследват и тормозят християнското малцинство. Около 90% от пистигащите в Европа лица от Близкия Изток и Африка са мюсюлмани, около 80% от тях са мъже – повечето на до 35 г- възраст.

Кнап разказва за германското радио „Deutschlandradio Kultur“ за случай, при който момче (християнин) е било така тормозено – в училище за ИНТЕГРАЦИЯ – от съючуниците си мюсюлмани, че е трябвало да смени училището. Той казва, че мюсюлманчетата са „неучтиви“ към съучениците си християни и дори „мразят“ християните, които идват от Близкия Изток.

Свещенникът разказва и за друг случай на свой ученик – 13 годишно момче, което е било в мигрантски лагер в Саксония.

„Там имаше много деца, всички те бяха мюсюлмани и аз бях единственият християнин. Когато аз отида при тях и им кажа: Хайде да играем футбол, те казват: Не, ти си християнин!. След това те ме обиждат, защото ям свинско“, споделя преживяното момчето, което след това е получило и заплахи.

Според Кнап причината, много мюсюлманчета да мразят връстниците си христяни е в това, че ги виждат като сътрудници на западни правителства – като САЩ и Великобритания – тъй като те имат обща религия.

Направо проникновено. Дошли при западните правителства, издържани от западните правителства и сега когато могат директно да организират протест срещу западните правителства, те решават да наказват техни сътрудници – ДЕЦА-СЪТРУДНИЦИ! Споредялено на общата религия е още по-голям нонсенс, тъй като тези добре запознати с религията (Ислям) деца много добре знаят кои са т. нар. „народи на книгата“.

А яденето на свинско е направо СУПЕР ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на западните режими, което заслужава най-крайна реакция, която е политически мотивирана … може би, ако приемем опита за извинение от страна на католическия свещенник на религиозното насилие между деца.

Мюсюлманчетата играят на играта измислена от „лошите западняци“, но не я играят със сътрудник на тези, които са я измислили – нараво брилянтно.

Омразата към ядизите – които не споделят обща религиа с правителствата на САЩ и Великобритания – вероятно е заради цветовете на дрехите, които се споделят с представители на правитестлата на САЩ и Великобритания, т.е. язидите са сътрудници на тези правитества?! Интересно само от къде тези деца (мюсюлмани) са научени да разсъждават така. Та нали, ЕС дава щедри фондове за развитието на демокрацията и образованието в тези страни, на това ли ги учат в училищата в родните им страни … с парите на европейските данъкоплатци.

Използвана е информация на "БрейтБарт".

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас