НОВИНИ

Един от участниците в терористична група съставена от тийнейджъри, която извърши бомбена атака срещу сикхски храм в Германия предложил атака срещу детска градина и още една терористична атака.

Според информация на немския в. „Билд“, сега 17-годишният Мохамед Й. (неговата и на другите участници в групата фамилии не са показани в съответствие с немското законодателство) понастоящем е подсъдим, след като през април, заедно с двама свои съучастници детонираха две импровизирани взривни устройства пред входа на сикхски храм в Есен. При експлозията, извършена по време на сватбена церемония, бяха ранени трима души. По това време и тримата участници в терористичната атака са били на по 16 години.

След бомбената атака, Мохамед Й. е замислял още две терористични атаки. В прочетено пред съда негово писмо, което той е приготвил за изпращане до Юсуф Т. (17 годишен, също участвал в бомбената атака), той го пита, „Може ли, също така да се убиват деца?“. Става въпрос за едновременното изтравяне на много деца от детска градина. „Аз работя като продавач на сладолед на автомобил и мога да продам сладолед на много деца. Мога ли, да използвам в сладоледа арсеник или вафарин (антикоагулант, използван в отровите за плъхове) за Шарията или е по-добре да използвам стрихнин за да убия децата“, пита тийнейджърът – ислямист. В писмото си той предлага в последствие да извърши и самоубийствена атака с кола-бомба с автомобила, с който продава сладолед, като дори е нарисувал скица на камион, който се врязва в сграда. Друго, което го интересува (и за което пита в писмото) е, дали е позволено да се изнасилват жени – опоненти на пророка Мохамед.

Тримата тийнейджъри - джихадисти (третият е Мохамед Б.) активно са действали в социалните мрежи през 2015 г. и постепенно, използвайки приложението WhatsApp са сформирали група, която е обсъждала и планирала убиването на „неверници“. Според разследващите, всички те са салафисти и „очевидни фенове на Ислямска държава“ (в училище открито са изразявали своята солидарност с тази терористична групировка), като групата е включвала най-малко 8 малолетни, повечето от които са с немски граждани от турски произход. В тази група Юсуф Т. е изпълнявал функциите на „емир“ – вероятно, защото е бил с по-голям стаж в средите на салафистите.

Накратко – 16 годишни „новоевропейци“ – мюсюлмани взривяват бомби, планират масови отравяния на малки деца, като в същото време си мислят за изнасилвания на не-мюсюлманки. Забележително постижение на интеграцията и на мултикултурализма, проповядван от политиците, управляващи Германия и ЕС!

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас