НОВИНИ

Процесът на ислямизирането на страните от ЕС по естествен път бе ускорен с притока на милиони мигранти – предимно мюсюлмани – а тези, които го искат и налагат в живота на европейците, вече не се и прикриват.

Пример за това е холандската партия „Denk“, която открито призовава мигрантите да не се интегрират в европейското общество. Тя е основана от двама бивши социалдемократи от турски произход – Селджук Йозтюрк и Тунахан Кузу (на снимката). Счита се, че партията има електорален потенциал от около 10% от холандските граждани.

На човек са му достатъчни само някои извадки от програмата на тази партия, за да може да си направи извод за нейната антиевропейска и ислямизационна същност:

• Интеграцията да бъде заменена взаимно възприемане на културите.

• Създаване на ново министерство на взаимното приемане, което да „бди“, към новодошлите мигранти да не се предявяват „твърде виски“ изисквания.

• От обществените места и живот да бъдат премахнати всички напомнящи за историята на Холандия мореплаватели – колонизатори.
• Властите да се извинят от името на Холандия за робството и колонизацията.

• Да бъде забранено използването на изрази, разделящи населението на „местни“ и „външни“.

• Да бъде създадена специална „антирасистка полиция“, която да осигурява недопускането на каквато и да било дискриминация. „Разкритите“ нарушители да бъдат криминално преследвани и да им бъде забранено да заемат държавна служба; да бъдат осъждани на социални дейности за обслужване на мигрантите, а също – като подозрителни граждани - да бъдат включвани в специален „регистър на расизма“.

• Включване на Исляма в образователната система: Във всички училища да бъде задължително изучаван мултикултурализъм. Всички ислямски училища, вкл. по изучаването на Корана и тези на сегрегационен принцип (отделни за момичета и момчета) да бъдат приравнени на холандските образователни училища. Да бъдат увеличени часовете за изучаване на матерния език на страните на произход на мигрантите в общите училища.

• Прилагане на Исляма в системата на здравеопазването и социалните грижи: В болниците и домовете за възрастни да бъдат прилагани ислямските изисквания към грижите (напр. - разделение на половете – бел.ред.) и храната.

• Да бъдат въведени задължителни 10% квоти за назначаване на мигранти във всички фирми, управителни съвети и всички структури на държавните власти.

• Да бъдат решени проблемите на гражданите с марокански и турски произход с двойно гражданство, възникващи във връзка с имиграцията – напр. свободен трансфер на пенсиите в страните по произход.

• Отмяна на признаването на Арменския геноцид от Турция, като въпросът се преразгледа от „независима комисия“.
• Незабавно признаване на Палестинската държава.

Както се вижда, новата партия отхвърля изцяло интегрирането на мигрантите в европейското общества, но за сметка на това открито се стреми към неговото ислямизиране.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас