НОВИНИ

Срещу офиса на организацията Австралийско християнско лоби (АХЛ) в столицата Канбера е била извършена ерористична атака с кола-бомба.

Около 15.00 ч. бългорско време, миниван се е врязал в офиса на организацията Австралийско християнско лоби в столицата Канбера, след което е експлодирал.

Лил Шелтън, управляващ директор на АХЛ съобщи в социалните мрежи, че работещите в офиса не са пострадали, но не му е известно какво е станало със шофьора на вана. „Шокиран съм, че това може да се случи в Австралия“, добавя Шелтън.

От експлозията е пострадал входът на сградата и са били избити всички стъкла на прозорците. Самият ван е напълно унищожен.
Засега никой не е поел отговорност за атаката.

АХЛ е неправителствена организация, която лобира в полза на християнските ценности пред националните и местни власти в Австралия. Наскоро тя проведе кампания срещу еднополовите бракове.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас