НОВИНИ

Около един от най-големите християнски празници – Коледа в Германия зачестиха случаите, при които мигранти – мюсюлмани запалиха или направиха опити да запалят германци, вкл. и деца.

Най-широка огласка придоби случаят, при който през нощтта на 24 срещу 35 декември (Бъдни вечер) 7 младежи – мигранти (6 сирийци и един либиец) подпалиха спящ 37-годишен бездомник в берлинската метростанция Шьойнлайнщрасе. Само бързата реакция на случайните минувачи, един от които е използвал пожарогасител, е спасила мъжа.

Подпалвачите са задържани от пилицията, като 6 от тях са се предали в различни полицейски управления, а един е бил заловен от цивилно облечени полицаи. Спроде информации в немски медии, някои от младежите са познати на полицията. „Знаем точно кой е основният заподозрян. Става дума за 21-годишен", заяви пред Радио 1 РББ Томас Нойендорф, заместник-началникът на пресслужбата на берлинската полиция. Според съобщения от полицията, задържаните са разглеждани, като извършителин на опит за преднамерено убийство.

Разбира се, „политически толерантните немски медии“ описват случая, по (меко казано) „своеобразен“ начин: „Седем младежи и млади мъжи са заподозрени, че в ранните часове на Коледния ден са заплашили с огън спящ бездомник на метростанция Шьойнлайнщрасе…“

Подобен „инцидент“ е станал ден преди това в Хамм (североизточно предградие на Дортмунд). Около обяд на 23 декември, трима тийнейджъри, които („толерантно“) са описани, като „изглеждащи като източноевропейци“, които „носели качулки“ са напръскали със спрей и подпалили със запалка две деца – едното на 9, а другото на 10 години. По информация на Westfälische Anzeiger, децата са получили изгаряния и са били откарани с автомобил на Бърза помощ в болница за лечение.

Вчера (26 декември), 45 годишен турчин е облял полицаи с бензин и също се е опитал да ги запали. Опитът е бил осуетен от един от полицаите, койт успял с ритник да избие запалката от ръката на подпалвача.

Причините за тази „масовизация“ на опитите за подпалване на немци в Германия от страна на мигранти – предимно мюсюлмани (естествено!), не се обсъждат публично. Но може би, не бива да се забравя, че един от „любимите“ начини за „наказване“ на „неверници“ и „вероотстъпници“ от страна на извергите от терористичната джихадистка групировка е именно чрез изгаряне на жертвите им жив. При това, те се позовават на волята на Аллах, изразена в Корана…

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас