НОВИНИ

CNN съвсем в „демократичен“ стил прекъсна водено „на живо“ интервю с демократа Барни Сандерс, след като той се пошегува с „фалшивите новини“, за които в последно време е обвинявана медията.

В хода на интервюто, CNN излъчи запис на изказване на президента Тръмп, в което той заявява, че не е знаел за докладите, че генерал Флин е говорил с посланика на Русия за санкциите, преди новият президент да поеме поста. За тях, позовавайки се на анонимен „брифиран по този въпрос служител“ от службите за сигурност първи съобщи в. „Вашингтон поуст“. Флин, който сега съветник на Тръмп по националната сигурност отрече да е говорил за санкциите, но „новината“ незабавно бе разпространена от либералните медии.

На въпрос на водещата Ерин Бърнет към Сандерс, какво е неговото мнение – дали мисли, че това е проблем, той отговори: „Ами, аз не зная. Може би, той е гледал фалшивите новини на CNN. Вие какво мислите? Това бе шега!“

Бърнет доста неловко отвърща, опитвайки се да „напъха“ отговора в устата на Сандерс: „Аз, аз знам, че това бе шега… Аз казвам, че Вие очевидно, не се хващате на това, което той каза.“

Но Барни Сандърс не успява да чуе, какво говори водещата и повтаря неколкократно: „В ефир ли сме?“

Следва бърза реакция на режисьора с прекъсване за реклами…

Както се казва: „Гузен и негонен бяга!“. Дори и когато става въпрос за „сигурни“ новини от анонимен източник.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас