НОВИНИ

Във Великобритания пред съда бяха изправени четирима афганистанци, групово изнасилили 16-годишно момиче, което попитало за пътя.
Съдебните заседатели са изслушали подробности, как насилниците са си „прехвърляли“ момичето от един на друг.

Зверството е било извършено в Рамсгейт, Кент. Момичето се загубило и влязло в кебапчийница „Пица 555“ за да попита за пътя. Там четиримата – Тамим Рахани (37 г.), Шершан Мусимяр (20 г.), Рафиуллах Хамиди (24 г.) и още един афганистанец – на 16 години, като името му не е обявено пред медиите поради законови ограничение, я вкарали насила в стая, където я изнасилили

„Четиримата мъже от групата са проникнали са във всяко едно отверстие (на момичето), докато другите са гледали, смеели са се и са се включвали“, се казва в обвинителната реч на прокурора. Той добавя, че идни от насилниците са я държали върху „мърляв матрак“, докато други са пазели вратата – за да не може да избяга (ако успее да се отскубне).

Прокурорът е прочел част от показанията на жертвата.

„Аз не съм сигурна, колко бяха в стаята, мисля че бяха четирима или петима. Те ме бутаха от един на друг... Един от мъжете ме хвърли върху леглото и само се смееше.“, казва момичето. Тя допълва, че си мисли, че си спомня, че е имало „един или двама до вратата и няколко по средата на стаята“.
„Един беше върху мен, а друг зад мен притискаше раменете ми. Аз не помня много за след това, но един от тях прави секс с мен“, казва момичето и добавя, че мъжете си я „прехвърляли по кръг“. Тя молила да спрат, „но те все пак продължаваха“.

„Много смях е имало в онази стая, където тя е била подложена на това мъчение“, заявява прокурор Тейлър.

Той е обяснил пред журито и как насилниците се опитвали лъжейки да се измъкнат от последствията за деянието си. Напр., един от тях – Т.Рахмани – заявил, че през нощта, когато момичето е било изнасилено, той си е бил у дома, в леглото със съпругата си. Но, записите от охранителни камери са го показали, как шофира... След като бил уличен в лъжа, той заявил, че е объркал дните на седмицата и бил мислел „в афганистанско време“...

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас