НОВИНИ

На 9 април т.г. жена-инвалид е била изнасилена в тоалетната за инвалиди в клуб в Йоребо, Швеция. Обвиняем за престъплението е бежанец – сириец.
Според прокурора, жертвата е била особено уязвима, защото е с физически ограничения.

6Според обвинението, тя е била притисната до стената от насилника, който първоначално е запушвал устата й с ръка за да не може да извика. В последствие, той извил главата й надолу и я принудил да прави орален секс. Освен това, той е напъхал пръстите си във вагината й.

Престъпникът е бил заловен на 12 април, а процесът срещу него е започнал на 24 май.

Обвиняемият е 28-годишен сириец, който описва себе си като „сирийски поет“ и има блог, където публикува стихове на арабски език. Той отрича да е извършил престъплението, но прокуратурата има на разположение показания на свидетели, а също и съдебно-медицински доказателства.

Шведската прокуратура не е поискала в присъдата да бъде включено и депортирането на обвиняемия, в случай, че той бъде признат за виновен от съда.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас