НОВИНИ

Лекарите определят като критично състоянието на 21 от 48-те пострадали при терористичната атака в Лондон.

Прес-службата на Националната система за здравеопазване на Великобритания съобщи, че от 48-теовека, които са били закарани в болници, в момента „36 са в болници в Лондон“, а „21 от тях продължават да са в критично състояние“.

Сред загиналите при атаката има и чужденци, съобщи в неделя за медиите заместник шефа на Скотланд Ярд, Марк Роули.

По думите му, именно това е една от причините, поради които разпознаването на 7-те жертви на нападателите може да се забави.

Първата официално потвърдена чуждестранна жертва на атаката в Лондон е канадски гражданин.

Джихадистка терористична атака в Лондон – 7 убити и 48 ранени.

Към момента, официално е потвърдено, че сред ранените има 4-ма французи.

„Четирима французи са били ранени и изглежда един човек е бил особено засегнат“, коментира пред радио „France Info“, министърът на външните работи Жан-Ив льо Дриан.

Специализираната френска прокуратура (за анти-тероризъм), съобщи че в неделя е започнала разследване на атаката, което е стандартна процедура, когато френски граждани са сред жертвите на терористична атака извън територията на Франция.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас