НОВИНИ

Втори френски граждани е сред седемте жертви на терористичната атака в петък (3 юни) в Лондон. Междувременно, ирландската полиция е арестувала още един човек във връзка с атаката.

Франция съобщи, че двама френски граждани са сред седемте убити при терористичната атака в петък (3 юни) в Лондон.

От МВнР на Франция са съобщили още, че един френски гражданин - турист - все още се счита за изчезнал, а още четирима други са сред тежко ранените. Вестник "Le Parisien" съобщи, че убитият е Себастиен Беланже, на 36 години.

По съобщение на лондонската полиция от късно вечерта във вторник (6 юни), има съществени опасения, че издирваният (обозначен като Томас, на 45 години) е бил хвърлен в река Темза от удара на автомобила на терористите и се е удавил. При удара, неговата приятелка, с която са били заедно, е получила сериозни наранявания.

Междувременно стана известно, че ирландската полиция е арестувала втори заподозрян във връзка с атаката в Лондон на 3 юни. Първият задържан бе освободен без да му бъдат повдигнати обвинения.

Според изявление на премиерът на Ирландия Енда Кени, един от лондонските терористи - Рашид Редван - е живял в Ирландия, но по време на престоя си, не е привлякъл вниманието на полицията.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас