НОВИНИ

Израелски медии съобщават, че власгите проучват възможността за закриване на представителството на катарската спътникова телевизия „Ал-Джазира“.

„Премиерът Бенямин Нетаняху разглежда възможността за закриване на офисите на катарската телевизионна мрежа „Ал-Джазира“, съобщава „Едиот Ахронот“, цитиран от ТАСС.

Вестникът съобщава още, че израелският премиер е провел (в понеделник) „заседание за предвартелно обсъждне на тази тема“, а според правителствената прес-служба, министерството на външните работи, Шин-Бет (израелското контраразузнаване) и други служби за сигурност са „започнали да изучават този въпрос“.

По информация на изданието, представителството на „Ал-Джазира“ в Йерусалим възнамерява да оспорва действията на израелското правителство във Върховния съд, ако се стигне до затваряне на офисите им на израелска територия.

100 000 риала глоба за гледане на Ал-Джазира.

Офисите на „Ал-Джазира“ в Йордания и Саудитска Арабия вече са затворени, а в Египет е прекратен достъпа до интернет страницата им.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас