НОВИНИ

Унгарският премиер Виктор Орбан нарече милиардерът Джордж Сорос „спекулант“, управляващ „огромна мафиотска мрежа“, който представлява „заплаха за европейския мир“.

На проява на партията партията „Fidesz“ в Будапеща, унгарският премиер Орбан заяви, че миграцията е „добър бизнес“ за Сорос, но би била дори още по-добър (бизнес), ако Унгария, „не беше вдигнала такъв шум около нея“. „Причината, защо той е толкова сърдит на Унгария и лично на мен, е защото ние стоим на пътя на неговия голям план и голям бизнес“, каза Орбан и допълни, че Сорос е обявил своята миграционна програма за презаселване, „финансира организации, докарващи мигранти в Европа“ и „поддържа мафиотска мрежа от НПО и контрабандисти на хора“.

Той очаква „тежки битки“ за изборите в Унгария през следващата година, защото „Сорос ще опита (да направи) всичко, така че Унгария да има правителство, което играе по неговата свирка; едно правителство което ще демонтира оградата по границата и ще отвори границата пред нелегалните мигранти. Това вече не е идеология, това е политика. Това е проблем на националната сигурност; няма прошка, когато става въпрос за сигурността на Унгария и сигурността на унгарците“, подчерта Орбан и твърдо заяви, че унгарското правителство няма да позволи на Сорос „да се смее последен“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас