НОВИНИ

В Германия започна процесът срещу Сюлейман Д. (на 25 години) за две изнасилвалия в рамките на 4 дни.

Първото е било извършено около 16.00 ч. на 27 януари в дамска тоалетна в сградата на университета Лудвиг-Максимилиян в Мюнхен. Според обвинението, той се бил скрил в една от кабинките на тоалетната и когато в съседната влязла 25 годишна студентка, той насила влязъл в нейната кабинка, съборил я и я изнасилил. При това, така притиснал жертвата към кошчето за боклук, че счупил ръката й – на същото място, където тя малко преди това е имала стара (и вече излекувана) травма. Момичето се съпротивлявало и дори успяло да го ухапе. Въпреки това, след изнасилването, той се опитал да я накара да прави орален секс. Студентката се опитала да го заговори, при което той и съобщил, че се казва „Макс“ и е студент по математика. Избягал от тоалетната едва след като тя му показала счупената си ръка.

Три дни по-късно, Сюлейман отново се скрил в същата тоалетна. Около 15.20 ч. 20-годишна студентка влязла и той я нападнал. Тя обаче успяла да затвори вратата на кабинката и започнала да вика за помощ. Той избягал, но около 17.50 ч. се върнал отново в тоалетната, където го заловили полицаите. На тях също заявил, че се казва „Макс“. Бил задържан, но оказал съпротива и ударил полицай с юмрук в лицето.

На фона на този процес, в друг немски град – Инголщадт мигрант е извършил друго брутално изнасилване. 33-годишна жена е била нападната около 23.45 ч в неделя вечерта, когато се прибирала у дома след музикално събитие. Към нея се приближил мъж когото никога не била виждала. Той я съборил на малка тревна площ и я изнасилил, въпреки че тя се съпротивлявала. Според съобщение на полицията, след изнасилването, тя успяла да се освободи и да добере до дома си, от където се обадила в полицейския участък. Не успели да открият изнасилвача.

Сега, разследващите в Инголщадт издирват заподозрян, който трябва да отговаря на следното „толерантно описание“: „Мъж, с тъмна кожа, черен африкански тип, 20 до 30 годишен, около 1.70 м висок, с тъмна, къдрава, къса коса. Може да е бил облечен с червено-черни дрехи.“…

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас