НОВИНИ

Шведската национална комисия по криминална медицина (RMV) разпространи нови данни, показващи, че болшинството от изследваните поради съмнения непълнолетни мигранти, всъщност са зрели, възрастни хора.

По данните на RMV, през периода от март до юни т.г. е проведено медицинско изследване на 1 491 мигранти – с цел установяване, дали те са излъгали, че са възраст под 18 години. Оказало се, че 1 215 (86%) от тях са зрели хора.

Едва 49 от изследваните са били жени – 3.3%. 33 от тях са се оказали над 18 години.

Резултатите от проведените в Швеция изследвания за реалната възраст на т.нар. „деца – бежанци“ и „непридружавани деца – бежанци“ показват, че всъщност болшинството от тях са реално зрели хора - икономически мигранти. Тези факти обаче упорита се премълчават от официозните медии, политиците и неправителствените организации – защитници на масовата миграция към Европа.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас