НОВИНИ

Премиерът на либийското правителство на националното обединение, Файез ал-Сарраж е поискал „използване на авиация“ от въоръжените сили на страната срещу „нелегалната емиграция“.

„От вас се иска незабавно и спешно да вземете мерки за участие в борбата срещу нелегалната емиграция и трафика на гориво и негови производни чрез използването на авиация и използването на сила, където е необходимо за спиране на тези престъпления в сътрудничество с Командването на ВМС“, пише в краткият текст на изявление от „Офиса на Върховното Командване на Либийската Армия до Началника на щаба на ВВС“, с копие от който разполага АНСА.

Сарраж освен премиер, действа и като Командващ на милициите, които са в основата на „Либийска Армия“, която се противопоставя на тази командвана от генерал Халифа Хафтар.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас