НОВИНИ

Министърът на вътрешните работи на Италия, Марко Минити е предложил „договор за освобождаване на нашите земи от трафиканти“.

Предложението е било направено по време на кратката му визита в Триполи и е било отправено към група местни кметове, според дипломатически източник коментирал за АНСА.

„Заедно, никаква цел не е невъзможна“, е заявил той на кметовете на села и градове в райони контролирани от международно признатото правителство на премиера Файез ал-Сарраж.


На свой ред либийските управници са изразили своето удовлетворение и са благодарили за „историческата възможност“ да представят проекти да развитие за „включване на общностите“.

Сарраж иска въздушни удари срещу трафикантите на мигранти.

На летището в Триполи Минити се е срещнал със Сарраж, който е заявил, че Либия ще направи всичко, което може , за да „работи с Италия за разбиване на трафикантите на хора и облекчаване на напрежението върху италианските брегове“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас