НОВИНИ

Две от жертвите са починали

Двама германски туристи бяха убити, а четирима други туристи ранени в курорта Хургада, когато са били нападнати от мъж с нож.

Според съобщения на египетски медии, позоваващи се на медицински източници сред ранените са чехкиня и две американки. Националността на четвъртата жертва не е ясна (към момента), НО … всички нападнати (и жертви) са жени.

Според кратко изявление на египетското МВР, нападателят (който е бил арестуван след атаката), е доплувал до частния курортен хотел "Sunny Days Palacio" от разположен наблизо обществен плаж.

Източник от сферата на сигурността в Хургава е коментирал за „Ал-Ахрам“, че заподозреният е Абдел-Раман Шамс Ел-Дин на 28 г. – египтянин от Делтата на Нил, губернорат Кафр Ел-Шейх.

Германското МВнР разпространи изявление, с което осъжда атаката и допълва, че самоличността техните гражданки-жертви, все още не е потвърдена.

За момента, египетското МВР не е разпространило никакви детайли около мотивите за нападението, самия нападетел и дори за състоянието на другите жертви.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас