НОВИНИ

Европейският континет, който би трябвало да е убежище за преследваните – в повечето от другите части на света – християни, явно не може да осигури сигурността и на собственото си коренно християнско население.

Ситуацията се е разиграла в трамвай в Германия, а извършителите са „неизвестни младежи“. Те са нападнали (по обедно време) и пребили 39 мъж, който е пътувал в трамвай (по линия М1), защото е имал дървен кръст на врата, който се е виждал.

Според съобщение на полицията, извършителите са „си заминали“ с кола, която е била на улицата около 14.30 ч. след като са слезли от трамвая на „Prenzlauer Berg“. Тримата младежи са започнали разговор за кръста, стигнало се е до спор и един от тях е ударил мъжа с юмрук в лицето. След това го е обвинил в „хомофобия“.

Според съобщението на полицията – което чудно как изобщо „е видяло бял свят“ след като жертвата е „коренен жител“ – нападнатият е слязъл от общественият транспорт и няма никакви наранявания. Дали е останал и без кръста си е детаиил, който полицията си е спестила, но съобщава че ще се води разследване.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас