НОВИНИ

Група младежи са нападнали и пребили 26-годишен мъж от Шверин, тъй като той се е притекъл на помощ на млада жена, която е била притеснявана от младежите (тинейджъри).

„Инцидентът“ е станал в малките часове на петък срещу събота на плажа Зипендорфен и сега се разследва от полицията.

Когато мъжът се е намесил, той е бил атакуван от група от 14 г. – 16 г. годишни младежи. Той е получил наранявания в крака и е трябвало да му се окаже помощ от медицински лица от спешна помощ.

Нападателите, които са описани като „изглеждащи като араби“ след нападението са избягали по пешеходен мост според коментар на нападнатия мъж.

Междувременно жената – която явно е била първичната жертва на „децата, бягащи от насилието“ – също е избягала от мястото.

Германската полиция, сега търси ОЧЕВИДЦИ на инцидента – в частност младата жена е помолена да се свърже с разследващите.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас