НОВИНИ

На 11 юли, при проверка на товарен микробус на магистрала А30 близо до Лунтерен, Холандия, полицаите са открили 132 кг хероин, няколко оръжия и много боеприпаси. Шофьорът и пътникът в микробуса са били задържани.

Полицаите спрели микробуса за транспортна проверка и забелязали съмнителни предмети в него. Проверката показала, че в микробуса има тайници, в които имало наркотици, 8 леки оръжия, ловна пушка, заглушител и голямо количество боеприпаси.

Задържани за притежание на незаконни оръжия и наркотици двама човека – 46 годишен български гражданин и 33 годишен холандски гражданин. Според съобщението на полицията, разследването продължава, като във връзка с него, информацията за станалото се разпространява едва сега.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас