НОВИНИ

Бившият немски полицай Тим Келлнер изпрати открито писмо до федералното правителство на Германия, в което обобщава недоволството и гнева на обикновените немски граждани от миграционната политика на канцлера Ангела Меркел и нейното управление.

Следва превод на писмото:

„Уважаемо Федерално Правителство,

Аз включвам телевизора и вижда „бежанци“. Отварям вестника и чета „бежанци“. Отивам онлайн и виждам рекламни банери, в които немската икономика рекламира, какво? Правилно – „бежанците“. Аз вървя през моя роден град и виждам „бежанци“. Аз карам колата и виждам покрай пътя вървящи тълпи „бежанци“.

Писна ми от това.

Какво ни направихте?

Кой ни попита, дали някой е искал всичко това и го е нарекъл добро?

Кои или какво сте вие, дори? Вие сте наши служители.

Нищо повече и нищо по-малко.

Вие сте наети и временно оторизирани да представлявате нашите интереси.

Където стигаме до точното място – НАШИТЕ интереси.

В интерес на народа ли е, че стотици милиарди бяха дадени на Гърция?

В интерес на народа ли е, че милиони икономически мигранти „търсещи убежище“ минават през нашите отворени граници в нашата страна?

В интерес на народа ли е, че почти 100 милиарда евро са дадени за „бежанци“?

За кои се мислите вие?

Аз съм сигурен, че ако имаше народен референдум, до 70% биха гласували срещу тази „миграционни политики“.

Но, разбира се, вие знаете това и заради това, няма и няма и да има народен референдум.

И след това, вие плюете в лицето на хората, като вдигате детските надбавки с 2 евро?!

Наистина ли нямате срам?

Според мен, вие сте група от безгръбначни и самодоволни помагачи.

Вие сте конгломерат от ренегати, опортюнисти и егоисти.

Но има едно нещо, което според мен е повече и от това:

Вие предадохте онези, от които бяхте избрани и които ви дадоха своето доверие.

Всеки един ден, вие нарушавате вашата клетва, която положихте, че ще бъдете за народа и ще го защитавате от злини.

Вие не сте за вашия собствен народ, вие първо и преди всичко сте за всичко и всекиго, което не сме ние.

Отворените граници вредят на нашата страна и на нашето население.

Жените и децата вече не се чувстват сигурни и стават жертви на атаки.

Безбройните милиарди (евро), които са използвани за чужденците са като удар с юмрук в лицето на всеки, който живее тук, работил е тук и който би бил законен получател на тези пари.

Вие се подигравате с нас всеки ден и искате да си затваряме устата, и да стоим и мълчаливо да наблюдаваме нашето собствено затриване.

Ваши хора са в журналистическия корпус, в комитета по радиоразпръскване, по етажите на изпълнителните директори на новинарските (телевизионни и радио) станции и големите вестници, така че, те да разпространяват правилните според вас и за вас неща.

Така вие ги правите лозунгаджии на вашите мнения, така им влияете и ги потискате.

Ангела Меркел е най-лошото нещо, което някога се е случвало на Германия и Европа.

Зигмар Габриел (вицеканцлер и министър на външните работи – бел.ред.), „листецът“, който днес се вее на ляво, а утре – на дясно, въпреки че, няма дори и повей на вятъра.

Хайко Маас (министър на правосъдието – бел.ред.), човекът, който иска да цензурира интернет, и който вероятно излъга Бундестага в предателската афера срещу журналистите.

Вътрешният министър Де Мезиер, той – който би се радвал да действа по изцяло различен начин, но който не се осмелява да се изправи срещу неговата „кралица“.

Урсула фон дер Лейен (министър на отбраната – бел.ред.). Какво да кажа?!

Херман Грьое (министър на здравето – бел.ред.): Да, това е той, който като смутен ученик гледа как „Мама“ (Меркел – бел.ред.) събира германските знамена и ги изхвърля от сцената.

Волфганг Шойбле (министър на финансите – бел.ред.): Това е пичът с „кръвосмесителното изявление“. (През юни 2016 г. Шойбле заяви в интервю, че ако Германия затвори границите си за мигрантите, немците ще дегенерират заради кръвосмешения – бел.ред.)

Петер Алтмайер (началникът на личният кабинет на канцлера Меркел – бел.ред.): Ха-ха-ха! Петер Алтмайер!

Това са само няколко примера. Но да не забравяме също и Хорст Зеехофер (министър-председател на Бавария – бел.ред.), принцът на Бавария, който се преструва на консервативен, и който в края на краищата е воден на каишка от Ангела - като мечка в цирк.

Това ли е всичко? Това ли е наистина всичко, което имате да предложите? Нито един от вас не се изправя пред „бежанската криза“ или предприема действия по волята на народа.

Темата „бежанци“ не е временна тема, тя е тема, която ще измени нашата страна. И не към добро. Обратното! Ние вече преживяваме започването на това.

Искате ли да чуете моето мнение, а аз изразявам това мнение, като бивш полицейски служител, който десет години със собствените си очи е гледал, какво става по улиците?

Германия никога няма да бъде отново тази Германия, която ние всички познаваме, и в която се усещахме уютно да живеем. Тя ще стане различна страна. Една страна на социална несправедливост, на вътрешни напрежения и смутове. Една страна, в която жените и децата никога няма да могат да се чувстват сигурни и никога вече няма да бъдат сигурни.

Една страна, напредъкът на която, идентичността на която, и голяма част от културата на която ще е предадена, ако това продължи по пътя, който това „правителство“ започна и (който) налага с всички възможни начини и средства.

И няма нито една (жива) душа, която да може да ми каже, че това „правителство“ действа в интерес на народа. Вие сте просто изпълнителни елементи, които изпълняват съвсем различен дневен ред.

Обаче, всичко това не ме интересува, защото единственото от което се интересувам е моята страна, страната в която аз живея, и в която растат нашите деца.

На интернет сайта на Федералното Правителство се казва „Интеграцията, която помага на всички нас. Германия може да се справи.“

Аз, от друга страна, ви казвам следното:

Ремиграцията (депортирането на икономическите мигранти, религиозните фанатици, криминалните и потенциалните терористи), това е, което ще помогне на всички ни.

Германия може да го направи!

Не част от системата,

Тим К.“

Ккато се има в предвид, че все пак, в историята на Германия и Европа фигурира и Адолф Хитлер, както се казва, коментарът е апълно излишен.

Оригиналният текст на отвореното писма но Тим Келлер можете да видите ТУК.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас