НОВИНИ

Нови данни разпространени от Федералната статистическа служба (ФСС) на Германия показват, че подмяната на населението на Европа е в пълен ход - 22.5% от гражданите на Германия са с мигрантски произход.

Към края на миналата година, такива са били 18.6 млн човека, като нарастването на броят им само за една година (спрямо 2015 г.) е с 8.5%.

Според ФСС, това е и най-голямото увеличение е от 2005 г. насам (тогава за първи път е била направена подобна статистика). Между 2014 г. и 2015 г. в Германия са се установили 2.14 млн човека – благодарение на политиката на отворените граници на правителството на Ангела Меркел.

Шокиращ (за някои) може да бъде фактът, че към 2016 г., в Германия са живеели 2.3 млн човека с близкоизточен произход – с 51% повече, отколкото през 2011 г. Не много по-различна е ситуацията и „германците“ от африкански произход – от 2011 г. до 2016 г. техният брой се е увеличил с 46% (почти с около един милион човека).

Резултатите от тази спонсорирана от правителството зловеща политика на „заместване“ на местното население вече се проявяват. Във Франкфурт (петият по големина град в Германия) немците са вече малцинство – сред мигрантите, които преобладават.

Данните на ФСС са показателни и в друго отношение – за образоваността на пристигащите мигранти и техните (родени и/или израснали в Германия) деца. Те развенчават мита за широко акламирания от привържениците на миграцията „значителен принос“ в икономиката на страната. Така напр., 9% от „немците“ с миграционен произход нямат средно образование – при средно за страната 2%. 32% от тях нямат никаква професионална подготовка, докато средния за цялото население на страната показател е 9%. Това по естествен път „натоварва“ местните данъкоплатци.

И още нещо – 52% от имигрантите в Германия са получили немско гражданство. Това им „отваря“ възможността за свободно придвижване по правилата на Шенген и прехвърлянето им в други страни. Последствията в сферата на сигурността от тази свобода са ясни, като се има в предвид нивото на престъпност сред тях.

Пълните данни от статистиката на ФСС можете да видите ТУК.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас