НОВИНИ

В Италия, мароканец на 27 години мастурбирал посред бял ден в автобус на градския транспорт и еякулирал върху момиче. Съдът се е произнесъл – няма сексуално насилие.

Мроканецът е заснет от камерата (сложена през ноември м.г. в рамките на кампания за предотвратяване на кражбите в градския транспорт), как мастурбира зад гърба на седящата до прозореца и нищо неподозираща млада жена. Когато автобусът наближил спирката, еякулирал върху нея и незабавно слязъл.

Жертвата усетила нещо топло върху бедрото си и установила, че е сперма едва след като мароканецът слязъл.

Италианският съд в лицето на съдия Алесандра Чечелли толерантно е отсъдил, че в случая няма сексуално насилие. Съдията е отхвърлила жалбата на Андреа Падалино с наистина „железни“ мотиви. „Няма сексуално насилие без физически контакт с жертвата. Само неприлични действия, без да се докаже, че той я е докоснал… Ако той я беше докоснал за да мастурбира, тя сигурно би усетила нещо повече от обикновено затопляне. Следователно е трудна да се квалифицира движението с ръка като сексуално насилие, а по-скоро като неприлично действие“ цитира мотивите на съдията „Торино Република“.

Нека да отдадем дължимото на съдия Алесандра Чечелли – все пак, за нея станалото е неприлично, а не го е окачествила напр. като „културно обогатяване“, за което младата жена следва да е благодарна на мароканеца. Интересно, дали би била на същото мнение, ако някой друг „новоевропеец“ еякулира върху нея самата – без да я докосва?!

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас