НОВИНИ

Милано, градът в Италия, известен като една от световните „столици на модата“, е на път да придобие една друга, доста неприятна и (меко казано) „миризлива“ слава.

Журналистът от в. „Libero“ Фабрицио Биасин публикува на страницата си във Фейсбук снимки и коментар, който по-късно бе отразен и във вестника – макар и „леко окастрен“.

Деградацията е пълна, а ситуацията е извън контрол, пише възмутеният журналист и разказва, какво е видял и най-вече – помирисал в центъра на града (площад „Порта Венеция“), около 15.00 ч. на 3 август т.г.

Зелените площи за окупирани от населили се там хора, определени (толерантно!) като „бездомници“. Те пиянстват, дефекират без никакво притеснение между колите и на паркингите, спят където им попадне, досаждат на минувачите... А над всичко това се разнася неописуемата воня на урина и фекалии. Заснетите от него са доказателство за думите му. Ще ви спестим повечето от тях, но и от снимката над статията можете да получите достатъчно добра представа за ситуацията.

Европа полудява: Мигрант еякулира върху момиче в автобус – няма сексуално насилие

Новоевропейските туристи

Европа… Каквато е била и каквато ще бъде. Или пък не?

Все пак, журналистът не се е въздържал да „намекне“ за националността на тези „бездомници“. „Не съм расист, но…“ подчертава той.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас