НОВИНИ

Сред загиналите и пострадалите при терористичната атака в Каталуния има граждани на 33 страни.

Според съобщение на службата за извънредни ситуации на Каталуния (в Туитър от петък) засегнатите от наглата ислямистка атака са граждани на: Австрия, Австралия, Алжир, Аржентина, Мароко, Колумбия, Египет, Испания, Франция, Германия, Холандия, Венецуела, Белгия, Перу, Румъния, Ирландия, Унгария, Куба, Гърция, Македония, Хондурас, Мавритания, Италия, Доминиканска Република, Великобритания, Пакистан, Канада, Еквадор, САЩ, Филипините, Кувейт, Турция и Китай.

Според предишни съобщения пострадалите и загиналите бяха от 23 страни.

Италианските медии, вече съобщиха, че двама техни сънародници са сред убитите при атаката, взела живота на 14 (13+1) човека и ранила над 100 – 15 от които са в тежко състояние.

Двамата италианци са убити от вана, газил хората в центъра на Рамбла. Единият от тях е на 35 години и е бил на почивка със семейството си. За щастие съпругата му е успяла да спаси едното от деца, което всъщност е държало баща си за ръката.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас