НОВИНИ

Абу Рамадан е имам, либиец по националност, който от около 20 години живее в Швейцария. От 13 години той е пенсионер и е получил 600 000 щвейцарски франка помощи – независимо че проповядва избиването на „любезните домакини“, а и не само на тях.

Либиецът Абу Рамадан (сега 64 годишен) е пристигнал в Швейцария като бежанец през 1998 г. Според самия него, той е бил преследван от ржима на Муамър Кадафи. Пенсиониран агроном, той е живял в кантона Берн почти 20 гоини. Но трудно говори основните за страната езици – немски или френски. Според швейцарските медии, въпреки че се смята за духовно лице, той няма религиозно образование.

Самият Абу Рамадан счита себе си за швейцарец, макар че няма швейцарско гражданство. „Обичта, толерантността, щедростта са мои водещи линии в моите отношения с мюсюлманите и не-мюсюлманите“, заявява той.

Странно чувство за „хумор“ или по-скоро – характерното за такива като него лицемерие и лъжа.

Защото, ето какво е проповядвал той в джамията „Ар Рахман“ Биел, където се „изявява“ понякога: „О, Аллах, аз те моля да унищожиш враговете на нашата религия, да изтребиш евреите, християните, руснаците, шиитите; аз те моля да ги изтребиш и да възстановиш исляма до предишната му слава“…

Странно чувство за „обич и толерантност“ имат някои мюсюлмански проповедници, независимо че живеят за сметка на хората, които (очевидно) ненавиждат от „дъното на душата си“.

По информация на Evdesuche

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас