НОВИНИ

Според последните информации, групата от четирима мъже, пребили и ограбили двойка полски туристи и изнасилили многократно жената, малко по-късно е извършила още едно групово изнасилване.

Станаха известни и някои подробности за изнасилването на полската туристка.

По думите на полския турист, докато се опитвал да разбере, какво искат от тях четиримата мъже, станало твърде късно – някой от тях го е зашеметил с удар с бутилка по главата. В последствие го пребили с юмруци и ритници, ограбили го и го оставили окървавен и в безсъзнание.

Младата жена (и двамата туристи са на 26 години) е била изнасилена многократно от мъжете, които тя е описала като чужденци (т.е. – не италианци – бел.ред.), а единият от тях е бил цветнокож. След като се гаврили с нея, те я завлекли до брега на морето и я захвърлили във водата.

Жената се е съвзела първа и е успяла да изпълзи до улицата, там е била намерена от проститутка, която е алармирала властите.

Междувременно, изнасилвачите („толерантно“ наричани от италианските медии „чужденци“) продължили своите изстъпления. Те се придвижили по улица „Miramare“, където в близост до летището, са изнасилили и „транссексуална перуанка“. И отново не са били заловени.

Шокиращо със своята жестокост и скотство

Днес полицията е претърсвала мястото, където е била изнасилвана младата полякиня. Намерени са бутилка, вещи, а също и бельо, по които полицаите се надяват да открият следи, даващи им възможност да определят ДНК на нападателите.

Станалото в ранните часове на събота (26 август) е зловещо напомняне на събитията в Римини през лятото на 2015 година, когато мигранти извършиха три поредни брутални изнасилвания, което наложи полицейски патрули да обхождат плажната ивица.
Всъщност, на практика никой не се съмнява, че извършителите отново ще се окажат мигранти.

И докато обикновените италианци в коментарите си във форумите изразяват своето негодувание, обвинявайки властите за вълната насилие (вкл. сексуално) заляла страната с увеличаването на броя на мигрантите от Северна Африка, представителите на основните политически партии мълчат или се „отървават“ с „общи приказки“.

Изключение правят открито мразените от политическите елити в Европа „популистки“ партии.

„Ако заловят извършителите, то затворът не е достатъчен“, заяви лидерът на Северна лига Матео Салвини. И повтори своето старо предложение – мигрантите - сексуални насилници да бъдат подлагани на химическа кастрация.

Джорджия Мелони, бивш министър за младежта в правителството, която сега е лидер на „консервативната“ партия Италиански братя, пък заяви че редът в Италия се срива, и че страната започва да прилича на %най-лошите фавели в Южна Америка“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас