НОВИНИ

На днешното заседание на унгарското правителство е било разгледано последното развитие на процедурите, започнати от Европейската комисия (ЕК) по отношение на върховенството на закона в Полша. Унгарският кабинет е приел виждането, че Полша е жертва на двойни стандарти от страна на ЕК.

„Унгарското правителство се отнася критично към решението на Европейската комисия, защото ясно беше доказано, че на практика, държавите – членки на Европейския съюз не се преценяват по еднакви критерии“, заяви пред представители на унгарските медии говорителят на правителството Золтан Ковач.

И Меркел се включи в атаките срещу Полша

ЕК започна процедура срещу Полша и незабавно получи „ответен удар“ от Варшава

Унгария стои редом с Полша в борбата й срещу Брюксел

Полша: Учим се от чуждите грешки и няма да пуснем ислямски мигранти

„Правителството на Унгария отхвърля прилагането на двойни стандарти и призовава Комисията да бъде защитник на договорите в съответствие с нейния мандат, и да спре да се занимава с политически въпроси“, добави още Ковач.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас