НОВИНИ

Благодарение на „бягащите от насилието“ и „търсещи по-добър живот“ мигранти, Италия от страна на културата и романтиката, все повече се превръща в страна на изнасилванията.

Мароканец изнасилил малолетна в Дессио

22-годишният нелегален мигрант е изнасилил непълнолетно момиче от марокански произход (родена в Италия). Изнасилването е станало на 29 август, а той – след като е разпознат като автор на насилието – е бил задържан вечерта на 30 август.

Жертвата се е срещнала с четирима мароканци на спирка „Монзае“, след което ги е последвала в района, където е станало насилието (изоставена сграда), където 22-годишният я е изнасилвал заплашвайки с нож. Трима мароканци, който са били с арестувания са пуснати на свобода – те са нелегални мигранти на 23 г., 25 г. и 27 г. Властите са ги намерили в „Palazzo del Mobile“ (въпросната изоставена сграда), където те заедно с други северноафриканци бивакуват.

На помощ на жертвата – и всъщност подалият сигнал за насилие – се е притекъл случаен минувач-южноамериканец. Момичето е в състояние на депресия, а всички мароканци съпричастни към случая са със заповед за експулсиране.

„Още един случай на сексуално насилие, извършен от нелегални имигранти, които не трябваше да се случат на наша територия в течение на почти две години“, коментира Паоло Гримолди от „Лига Север“. Той допълва, че следващата седмица ще депозира въпрос към министъра на вътрешните работи на Италия, за да се знае, защо „този нелегал, този криминал е можел да се движи из територията на страната необезпокояван“ и защо МВР и неговите префекти се занимават единствено с настаняването на мигранти и „не правят нищо“ , за да откриват и изгонят „стотиците паразитиращи в Ломбардия“. Представителя на „Лига Север“ отправя въпрос и към политическия си опонент г-жа Болдрини, която активно защитава (всички) мигранти и е своеобразен апологет на нелимитираната и нерегламентирана миграция в Европа.

„После искам да попитам г-жа Болдрини, дали има нещо да каже на това момиче, на което един от нейните подопечни (на Болдрини – бел. ред.) е разрушил живота …“.

Мигрант мароканец изнасили 17 годишна в Йезоло, Италия

Изнасилвачите от Римини са законни имигранти

„Животните от Римини“ познати с изнасилването на транссексуалното лице и полската туристка, са „редовни (т.е. – законни, получили право на престой – бел.ред) имигранти“, според съобщение на италианския „Либеро“.

Разследването на престъпленията от 25 и 26 август не е спирало, а перуанският гражданин се е отказал от лечение, за да окаже съдействие на властите в намирането на извършителите, които пребиха и ограбиха полската двойка, в последствие многократно изнасилиха младата полякиня, а след това повториха същото и по отношение на него.

Според съобщение на „Либеро“, благодарение на информация предоставена от перуанската жертва, има идентификация (описание) на нападателите: 4-ма северноафриканци на възраст от 20 г. до 30 г. Политикът и журналист Виторио Фелтри коментира в ежедневника, че насилниците от Римини са постоянни имигранти, а не „тайни“ (нелегални). Нещо повече – както отбелязва Роберта Катания в статия – „това са били добре интегрирани младежи“ с неголеми провинения в миналото.

Шокиращо със своята жестокост и скотство

Идентификацията на нападателите се потвърждава и от камерите за сигурност, с чиито записи е възстановена агресията. По информация на „Il Messaggero“, жертвите са разпознали нападателите по снимки. На записите се виждат млади мъже – добре облечени, по „последна мода“ и с маркови дрехи.

Отново изнасилване, отново – в Римини

Още непретръпнал от зверското насилие и изнасилвания, италианският град Римини отново стана сцена на насилие. Отново на плаж в града, мароканец е насилил жена.

Той е бил арестуван от карабинерите още гол, докато заставял жената да има сексуални отношения с него.

Според първоначалните информации, карабинерите са арестували 34-годишен мароканец, който има предишни престъпления срещу собственост, като той е задържан по обвинения в насилие над 40-годишна от Парма.

Според информация от „доброволци-охранители“ (в много европейски градове, вече гражданите трябва да се „самообгрижват“ за сигурността си, тъй като „бягащите от насилието“ много ги избива на насилие), дошлият от Магреб е спрял около 5 ч. (сутринта) на брега на морето двойка-туристи от Парма, в „Marina Centro“.

Непознатият е взел мобилният телефон на жената и след това я е принудил да го последва, за да й върне телефона. Но когато са се оказали на плажа, тя е била принудена на прави секс с него. Междувременно лицето, което е било с нея се е обадило на тел. 112 и е алармирало полицията за опасността, съобщавайки точното местоположение.

След като карабинерите са пристигнали светкавично на мястото, там открили и арестували 34-годишния гол мароканец, който се е опитвал да насилва момичето.

Цялата ситуация – в момента с фокус върху Римини – вероятно най-добре е описана в жлъчния коментар на италиански потребител:

„Изглежда, правят олимпиади в Мароко и изнасилването се включва в олимпийската програма, така със сигурност взимат медали…“.

Всъщност, няма нищо чудно, че в Италия стават толкова изнасилвания – както вече знаем от „културни посредници“ на мигрантите и привърженици на управляващата Демократична партия, изнасилването било „лошо“ само в началото, а после жената се „наслаждавала“ на половия акт с изнасилвачите… Пък и изнасилванията са само една част от насилията, свързани с мигрантите.

Европа полудява: Апологетика на изнасилванията от мюсюлмани и социалдемократи в Италия

На италианския миграционен \"фронт\" - нищо ново. Освен отприщеният гняв на италианците

Дали италианците, а и останалите европейци се чувстват „културно обогатени“ от пристигащите с хиляди мигранти, както пропагандират защитниците на масовата миграция в Европа от Близкия Изток, Азия и Африка? Едва ли. Но пък и на кого от управляващите в ЕС му „пука“ за тяхното мнение?!

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас