НОВИНИ

Според оценките на властите в Германия, през 2018 г. около 390 000 мигранти, които са получили бежански статут ще имат законното право да доведат в страната членовете на семействата си в съответствие с нормите за обединяване на семействата.

Понастоящем, такова право имат около 267 500 сирийски „бежанци“, които вече са заявили желанието си, семействата им ад бъдат доведени, но през следващата година, техният брой се очаква да достигне около 390 000, съобщава Focus Online.

Дори само всеки един от тях да „доведе“ по трима членове на семейството си, това означава, че в Германия ще пристигнат нови над 1 милион човека. Но, като се им в предвид, че средното сирийско семейство (според данни от Йордания и Канада) е между 6 и 7 човека, то общият брой става значително по-голям и ще бъде от порядъка на между 2 и 3 млн човека.

Разбира се, не бива да се забравя, че данните са само за сирийските „бежанци“, а в Германия има и мигранти – получили статут на закриляни лица/бежанци – от много други страни от Азия, Африка и Близкия Изток, които също ще поискат (на законно основание) да „доведат“ семействата си. Но, колко от тях ще получат правото да доведат семействатис (поне засега) официална информация няма.

Само за периода от януари 2015 до юни 2017 г. немските власти са одобрили над 230 000 искания за получаване на визи по линия на „обединяването на семействата“.

Всички тези „новопристигнали“ семейства ще се нуждаят от социално подпомагане, като особено тежко ще стане положението по осигуряване на държавни жилища за тях.

Още повече, че в Германия продължават да пристигат нови мигранти, а канцлерът Меркел твърдо отстоява политиката си на „отворените врати“. И – за „проявяване на солидарност“ от другите страни от ЕС.

Подмяната на населението в Европа: Почти 23% от немските граждани са мигранти по произход

В Германия конфискуват частни жилища, за да настаняват “мигранти“

Подмяната на европейците с мигранти от други страни продължава с пълна сила…

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас