НОВИНИ

Ако някои има въпроси относно поведението на поканените от г-жа Меркел, на които не е намерил отговорq може би обяснението на този новоизпечен европеец ще му отговори.

„Аз съм дете на Аллах и ще правя каквото си искам“ с тези думи имигрант в Болоня е отговор на местен гражданин позволил си да му направи забележка, че пали огън на място, където това не е позволено.

Чужденецът се е разбунтувал, започнал е да бута и обижда мъжа по какви ли не начини преди да му „обясни“, че мюсюлманите могат да правят каквото си искат.

До поредната "ситуация" в Италия се е стигнало във вторник вечерта в района на градините Сан Леонардо в Болоня, столицата на провинция Емилия-Романя.

Човекът опитал се да направи забележка на чужденеца е О. Чавати, член на Комитета "Piazza Verdi". Чавати е бил там, за да почисти зелената зона от името на общността заедно с друг-доброволец (жена), когато е видял, че "един от тези, които ще спасят икономиката на Европа" си е наклал насред парка огън, за да си готви, според писмо на самия Чавати до прокуратурата. Според писмото, младият "новоевропеец" от дни живее в зелената зона и там задоволява нуждите си.

"Той ме нападна с обидии заплахи, епитети, думи които не мога да повторя, буташе ме и няколко пъти повтори фразата: "Аз съм дете на Аллах и правя това, което си искам"", пише в жалбата до Главния прокурор Джузеппе Амато.

Когато карабинерите са се намесили чужденецът, вече е бил "офейкал" и вероятно ще продължи да "прави каквото си иска".

По информация на „Il Giornale“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас