НОВИНИ

Около 13 часа днес във вагон на метрото, движещ се в посока „Люлин“ между метростанциите „Сердика“ и „Опълченска“ е обезвреден мароканец, нападнал с нож младеж.

Според изявления на очевидци пред медиите, при атаката, 46 годишният арабин е крещял: „Малко са ви на вас, българите, 500 години турско робство!“. Мароканецът е бил обезоръжен и задържан от пътници, птуващи във влака.

От МВР са потвърдили за станалото. „Чужденецът е бил обезвреден от пътници, които са го свалили на една от метростанциите и са го предали на полицията“, са заявили от там. Допълнително стана известно, че мароканецът е бил откаран 3-то РПУ и е задържан е за 24 часа. Прокуратурата е поискала за него мярка задържане за 72 часа.

Името на мигранта не се споменава, а засега няма и информация за мотивите му.

Така или иначе, показателно е отношението към България и българите на този мигрант. Такива като него трябва да бъдат депортирани и то – незабавно!

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас