НОВИНИ

Петиция призовава за обявяването му за терорист и конфискация на активите му

Петиция до президента на САЩ подписана от над 100 000 човека иска обявяването на милиардера Джордж Сорос за терорист и конфискуване на неговите активи, а също и на активите на свързаните с него организации.

Петицията е създадена на 20 август и до 2 септември е събрала почти 105 620 подписа на американски граждани, при необходими 100 000 – за да бъде даден отговор.

В петицията се казва, че Сорос преднамерено и непрекъснато прави опити да дестабилизира или по друг начин извършва подмолна дейност срещу САЩ и техните граждани; създал е и е финансирал десетки (а вероятно и стотици) свързани помежду си организации с една единствена цел – да приложи терористични тактики по т.нар. „модел Алински“ (Сол Алински, автор на книгата „Правила за радикали“ – бел.ред.) за да предизвика сриването на системата и конституционното правителство на САЩ. Сорос е създал „нездраво и прекомерно голямо влияние“ върху цялата Демократическа партия и големи части от федералното правителство, се казва още в текста.

Поради всичко това, Министерството на правосъдието трябва незабавно да обяви Джордж Сорос и всички негови организации и служители за вътрешни терористи, а също и да конфискува всички негови и на организациите му активи, призовават авторите на петицията.

03 08 2017 Soros2

Разбира се, малко е вероятно, Джордж Сорос, служителите и организациите му действително да бъдат обявени за терористи. Но от друга страна, дори самото й създаване, а също и големият брой на подписалите я за кратко време американски граждани, може да се окажат „началото на края“ на „империята“ на Сорос.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас