НОВИНИ

Само за 10 години – от 2008 до 2017 г. почти 15 000 норвежци са напуснали районите на Ална, Стовнер, Гроруд, Бйерке и Сьондре Нордстранд в норвежката столица Осло. През същия период, в тях са се населили около 12 000 мигранти, основно мюсюлмани.

Тенденцията е ясна – норвежците се махат, а на тяхно място идват хора с невропейски произход. Това се вижда (и потвърждава) дори и от обявата (на снимката – бел.ред.) за преместването на библиотека „Дайхманске“ в Стовнер, с която тя уведомява гражданите за това. Да забелязвате на нея типичното норвежко дете?!

Днес, Осло е дом на 63% от всички дошли в Норвегия мигранти с пакистански произход, а също и на 35.5% от тези от Сомалия, съобщава „Speisa“.

Успоредно с това, през 2017 г. в 52 от общо 132 училища в Осло, мигрантите са повече от половината ученици.

Всички тези информации не са расизъм, а статистика, която означава едно – норвежкото население в столицата на страната Осло доста бързо се подменя с мигранти.

Така че, това, че на плаката на библиотека „Дайхманске“ е показано, не толкова „бъдещето“, колкото настоящето.

Подмяната и ислямизирането на населението в Европа е в пълен ход – както виждаме, дори и в „студената“ и северна Норвегия.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас