НОВИНИ

Полша възнамерява да поиска от Италия екстрадирането на т.нар. „Животните от Римини“ – групата от четирима мигранти, които пребиха двойка полски туристи и многократно изнасилиха жената в италианския курортен град Римини.

Възстановка на движението на престъпниците през нощта на 26 август - италианска полиция

Това съобщи пред Радио Полша заместник-министърът на правосъдието на страната Патрик Яки. Очаква се, разговорите на тази тема с италианската страна да започнат след окончателното изясняване на личността на извършителите. „В предвид на това, че нашето сътрудничество с италианската страна беше много добро, ние вероятно ще вземем под внимание нейната позиция. За нас най-важното е, че от страна и на полската, и на италианската държава, бяха предприети съответните стъпки, които в определен момент ми дадоха увереност, че арестът на престъпниците е въпрос на време“, допълни той.

„Животните от Римини“ са поредния провал в интегрирането на „бежанците“

Изнасилванията от мигранти – групови и единични, станаха ежедневие в Италия

Европа полудява: Апологетика на изнасилванията от мюсюлмани и социалдемократи в Италия

От името на полската двойка, станала жертва на преспъниците, Яки се обърна с молба към медиите да се „отдръпнат“ от това дело и заяви, че ако медиите си позволят да разпространята имената на пострадалите (което самите те изрично помолиха да не бъде правено), то полската прокуратура ще действа много решително.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас