НОВИНИ

Италианците са бесни заради зверското изнасилване на млада полякиня на 26 август в курортния град Римини. Недоволни са от очакваните ниски присъди (ако въобще се стигне до съд) за т.нар. „Животни от Римини“.

Явно поради това, италианският гражданин Джанлука Боари от Милано започна в сайта change.org петиция „Да на екстрадирането на изнасилвачите от Римини в Полша“.

Петицията е до премиера на Италия Паоло Джентилони и министъра на външните работи Ангелино Алфано.
В нея се казва:

„Чрез заместник-министъра на правосъдието Патрик Яки, Полша заяви, че ще поиска екстрадирането на арестуваните. Четиримата са обвинени в изнасилването на полска туристка, че са пребили нейния спътник и са ограбили и двамата. Заместник-министър Яки заяви, че четворката ще ще получи много строги наказния за извършването на тези престъпления. Полските власти са започнали свое разследване на атаката.

Ние приветстваме искането за бъдем сигурни, че те наистина ще получат наказанието, което са си заслужили, и че ние няма да ги видим след затвора пак в Италия.“

„Животните от Римини“ са поредния провал в интегрирането на „бежанците“

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас