НОВИНИ

Недемократичните лидери са прокарали своята визия за една федерализирана Европа и ЕС е станал Немска империя, заяви известният със своя евроскептицизъм британски парламентарист сър Бил Кеш.

Пред talkRADIO, той заяви, че „ЕС сега е Немска Европа по всичко с изключение на името“, като в същото време, Съюзът е „в основата си бюрокрация маскираща се като демокрация“. „Политически съюз, това е в което искат да бъдат те, а ние не можем да бъдем в такъв род политически съюз, защото, това което той означава е, че чрез мнозинство на гласовете, едно Европейска правителство надделява“, казва още сър Бил, цитиран от в. „Експрес“.

По думите му, „ЕС сега е Немска Европа по всичко, с изключение на името. В това е проблемът… те не са милитаристи, аз не ттвърдя нищо такова, но това, което казвам е, че суровата реалност е, че ЕС не работи за Обединното кралство, и между другото – аз не мисля, че работи и за самия ЕС“.

В интервюто, британският парламентарист казва още, че „Работата за Европейския съюз и нашата демокрация е нещо, за което хоратата са се били и умирали. Ние трябва да подсигурим, че ще запазим нашата демокрация“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас