НОВИНИ

В петък срещу събота (9 септември) в градчето Халтерн ам-Зее (близо до Мюнстер) 40 годишна германка е станала жертва на групово изнасилване от страна на търсещи убежище в Германия мигранти.

В местен ресторант немкинята се запознала с „тъмнокож“ (както го описват медиите) мигрант. Последвал флирт и жената (вероятно дотогава все още вярваща в широко прокламираната в Германия „култура на „Добре дошли“ по отношение на „бежанците“) се съгласила да отиде с него в жилището му. То обаче се оказало в център за настаняване на „бежанци“, където тя станала жертва на изнасилване от цяла група мигранти.

Според съобщението от прокуратурата в Ессен, „Там тя била насилена от няколко мъже и трябвало да изтърпи сериозни сексуални актове“. (Колко „толерантно описание на бруталното групово изнасилване!)

22-годишният африканец, който подмамил жертвата в центъра за настаняване на (както ги описват често политиците и медиите) „добрите бягащи от войната и насилията хора“ е бил арестуван. Но в последствие го пуснали на свобода, защото както се обосновали от полицията „няма спешна необходимост от действия“. (Наистина, какво пък толкова?! Просто поредното „културно обогатяване“, нали така?!)

Според местните медии, след станалото, властите са били подложени на „натиск заради изнасилването в центъра за настаняване на търсещи убежище“. В резултат на „натиска“, полицията е била принудена да предприеме мерки, изразяващи се в… апел към местните жители да предоставят информация!

По информация на derwesten.de.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас