НОВИНИ

Търсещият убежище афганистанец, който изнасили и уби 19-годишна германка е „атакувал сексуално 12-годишно момиче в родината си“.

22-годишният Хюсеин Хавари, явно има дълъг опит в изнасилвам, пребивам и бягам (преди да отиде в Германия е насилил и пребил жестоко гъркиня, която като по чудо е оцеляла след като той я е хвърлил от скали на о. Корфу!).

Афганистанецът-„мигрант“ обвинен в изнасилването и уибийството на студентката по медицина, също се предполага, че е изнасилил 12-годишно момиче в родината си, съобщават местни медии.

В момента, тече процеса срещу него в Германия – там „споменаването“ на случилото се в Гърция беше забранено – но сега се оказва, че Хавари е изнасилил и афганистанско момиче/дете.

Твърди се, че докато е бил задържан по предварително разследване, той е казал на друг затворник, че е извършил и изнасилване в Афганистан, когато е бил на 14 години.

Представител на полицията във Фрейбург е потвърдил историята пред съда по време на процеса срещу него, в който той признава убийството на Мария Ладенбургер, чийто баща е високопоставен правен съветник към ЕК в Брюксел (който се извини на „мигрантите“, заради смъртта на дъщеря си, тъй като настройвала хората срещу тях!).

Според полицията, родителите на Хавари са направили договорка с родителите на изнасилинето момиче/дете да не съобщават за „инцидента“, т.е. за изнасилването. (Правата на жертвите на изнасилване в Афганистан, а и не само там са доста имагинерно понятие. Една-две кокошки или крави и кой е*****-е*****, да не говорим за случаите, когато в съответствие с нормите на Шарияа жертвата е осъждана за прелюбодеяние и наказанието за нея е много по-жесстоко от това на изнасилвача.).

В Гърция, Хавари е бил арестуван и осъден на 10 г. затвор за опит за убийство през 2013 г., преди да потърси убежище в Германия през 2015 г. Засега, така и не е ясно, защо е бил пуснат на свобда толкова скоро от гръцките власти - ефетивната му присъда е била заменена с условна. Когато той не се появил пред служителите,които е следвало да го наблюдават, гръцките власти са издали заповед за издирването му, но само на територията на Гърция. 

„Аз моля за вашата прошка (опрощение). Аз иска м да се извиня на семейството на Мария. Аз искам да бих могъл да върна стореното. Това, което направих, аз съм натъжен от него от дъното на сърцето си“, е част от изявлението прочетено вчера от насилника пред районния съд в Германия.

Циркът не свършва до тук и той дори прибърсва потеклите сълзи (сигурно надлежно информиран за получена облекчена „присъда“ по подобен случай – без убийство – с мотива, че извършителят „съжалявал за стореното“!!!).

Мария – която в свободното си време е помагала като доброволец в различни центрове и домове за мигранти - е убита чрез удавяне в относително плитки води!

Хавари е роден в Газни (Афганистан) и твърдеше, че е бил на 16 г., когато е пристигнал в Германия – в последствие призна, че е излъгъл за възрастта си, тъй като „ситуацията е по-добра тук за непълнолетните мигранти“.

 

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас