НОВИНИ

Сблъсъци с насилие са избухнали между „гости на Меркел“ и местни граждани в Германия.

Трима, търсещи убежище са (временно) арестувани по обвинения в предполагаемо сексуално насилие над момичета на възраст между 13 г. и 17 г. в Хиршайд (50 км. северно от Нюрнберг).

Местни медии съобщават, че нападнатите са били три, а според (първоначалните съобщения) групата опитала се да злоупотреби с тях е била от около 15 млади лица или както е прието да се казва "избягали от войната и насилията добри хора".

Местната полиция е потвърдила, че „гостите“ замесени в свадата са мъже от Сирия и Ирак, търсещи убежище в страната. По информация от местни медии (позоваваща се на полицията) временно задържаните са на възраст между 16 г. и 20 г. (поне официално).

Немски медии, цитират очевидци, според които е „жалко че това започна да се появява в малките населени места“.

Ситуацията се е разиграла в късните часове на уикенда по време на мирен фолклорен фестивал, но едва сега се появи официална информация за нападателите.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас