НОВИНИ

Официално, само за няколко дни, книгата на Хилъри Клинтън „Какво се случи“, посветена на загубата й на президентските избори в САЩ през миналата година, се „изкатери“ в класацията на бестселърите на Амазон.

Сега тя е сред най-продаваните книги с отзиви от 4.9 звезди от 5 възможни на компанията Амазон.

Проблемът е обаче, че освен от „приятелите й“, отзивите за книгата на Клинтън са били (очевидно) доста „зорко“ следени и от политическите й противници.

Точно те установили, че за да може книгата да стигне до върховете на класацията на Амазон, от компанията просто прибягнали към „добрата стара цензура“ и изтрили около 800 от отзивите – всички, които се „осмелили“ да оценят произведението на Клинтън с най-ниската възможна оценка – 1 звезда. Така „Какво се случи“ станало бестселър.

Впрочем, представители на Амазон, а също и издателството „Simon & Schuster“, което е публикувало книгата, категорично са отказали да предоставят на FOX Business информация за реално продадените бройки.

Явно, книгата на Хилари Клинтън е „предопределена“ да бъде „бестселър“, независимо от това, дали е харесвана или продавана…

По информация на Speisa.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас