НОВИНИ

Поредното изнасилване посред бял ден

Поредната сцена на сексуално насилие посред бял ден в центъра на голям италиански град този път се разиграва в Неапол, столицата на региона Кампаня.

Бруталната сцена се е разиграла през деня на няколко стъпки от порта „Капуана“ (Капуанската порта) в историческия център на града.

Жената, 48-годишна естонска гражданка, която няма регистрация на жилище (бездомна) е съобщила, че е изнасилена от мъж-африканец.

Двамата (насилникът и жертвата) са били в ограден район, където се провеждат работи по озеленяване около 10 ч. сутринта. Някои свидетели (случайни минувачи, които привлечени от виковете на жертвата са отишли на мястото) са съобщили, че са видели мъж, който е хванал жена за врата и жестоко е издевателствал над нея, докато тя е крещяла и се е опитвала да се освободи. Жената е била настанена в болница за лечение.

Карабинерите са направили множество снимки на мястото и са арестували мъж от Южна Африка, който също е бездомен и сега ще трябва да отговаря на обвинения в сексуално насилие и нанасяне на травми.

Прави впечатление, че при едно от последните съобщени изнасилвания в Германия (от понеделник) жертвата също е бездомна жена на 46-години. Въпреки, че насилието е станало през февруари т. г. двамата (предполагаеми) извършители – африкански мигранти – са арестувани сега. След насилието състоянието на жената е изисквало настаняване в болница.

Според някои съобщения, въпреки че при случая в Германия, жената е дала много точно описание на нападателите, „ускоряването“ на ареста на двамата – на 16 г. и 20 г. – е станало едва след като срещу тях е подаден друг сигнал (нямащ нищо общо с изнасилването).

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас