НОВИНИ

Шведските медии съобщиха за зверско изнасилване на млада шведка, извършено от сирийски бежанец. Освен това я малтретирал, заставил я да пие вода от тоалетната и да каже пред камерата „Аз съм проститутка“. После я заплашил, че ще изпрати видеозаписа на роднините и работодателите й.

Младата жена (от Малмьо) имала връзка с 24-годишния мъж, който се представя за „бежанец“ от Сирия. През май т.г. тя решила да я прекрати. Арабинът станал агресивен и (според прокуратурата) на няколко пъти заплашил, че ще я убие. Европейката обаче не мислела да се подчини.

На 7 юни, жената целунала друг мъж – пред очите на сириеца. Това предизвикало бесен гняв у сирийския "бежанец".

Прокуратурата съобщава, че същата нощ, той я заставил да каже пред камерата „Аз съм проститутка“. След това я изнасилил – вагинално и орално. Малтретирал я е – между другите извращения и това – накарал я да пие вода от тоалетната. Заплашил я, че ще изпрати видеозаписа с изнасилването на роднините и работодателите й.

Но нещата не свършили до тук. Сириецът влязъл през интернет в нейната банкова сметка и превел 64 000 крони (около 6 700 евро) на собствената си сметка. Влязъл в нейната Аpple-сметка и изтрил съдържанието на телефона й.

Жертвата се оплакала в полицията и още на следващия ден, „бягащият от насилието“ насилник бил задържан. Според прокуратурата, ако бъде признат за виновен, ще му бъде забранено да влиза в Швеция за 10 години. (Страхотно наказание, няма що!)

Според шведските медии, престъпникът е на 24 години, гражданин на Сирия, който досега не е имал криминално досие – поне не и под самоличността, която използва сега. В съответствие с „толерантността“, в шведските медии не е разкрито името на обвиняемия. Но пък там са разпространили негови снимки – наистина, с черни ленти на очите.

Ние няма да бъдем толкова толерантни – защото случаят е показателен. По разпространените снимки не е трудно да бъдат открити профилите на това лице в социалните мрежи. Поне до 29 септември те все още не бяха закрити.

На снимките е човек, представящ се под името Марвин (вероятно променено от Марван) Улаби (Marvin Oulabi). Сирийски гражданин. Но и гражданин на Великобритания. През февруари 2011 г. се преместил (не го е обявил като бягство) от Сирия в Дубай, а на 4 юли 2012 г. – в Кайро, Египет. По-късно се преместил в Манчестър, Великобритания – град който (неизвестно защо) обявява за „роден“. Междувременно, поне за известно време е бил в Истанбул. Завършил университета в Лунд, Швеция. Понастощем живее в Малмьо. Работи в компанията „Hollister Co“. Публикувал е снимки от Сирия, където е бил вероятно в края на 2012 г. с коментар „Няма по-хубаво място от дома“.

29 09 2017 Sweden Syrian5

От публикуваните в социалните мрежи снимки се вижда, че Марвин усилено се занимава с… фитнес, пуши, употребява алкохол, харесва веселите компании и луксозни заведения…

29 09 2017 Sweden Syrian2

29 09 2017 Sweden Syrian3

Няма нито една снимка от времето, което (може би!) е прекарал в университета.
Очевидно не е страдал от липса на финансови средства. По време на „бягството“ си от Сирия, „бежанецът“ е ходил на почивка в египетския курорт Шарм ел-Шейх.

29 09 2017 Sweden Syrian4

На фона на този идиличен образ на (уж) напълно интегрирал се в Европа сириец, зверството извършено от него в Малмьо изглежда необяснимо. На пръв поглед. 

Може би, защитниците на миграцията и на „горките бежанци“ ще кажат, че това е единичен случай. Вероятно, поне до някъде ще са прави. Но, напоследък такива „единични“ случаи станаха твърде много. Толкова много, че доказват една стара истина – интеграцията е двустранен процес, който изисква желание и от двете страни. Не е възможна, когато „бежанците“ идват с нагласата и манталитета на завоеватели, на които всички ние – европейците дължим смирено преклонение, материалното им осигуряване и задоволяване на всичките им нужди, колкото и долни и извратени да са те. А ако не го правим – ще бъдем унижавани и „наказвани“ в собствените ни страни.

По информации на шведски медии.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас