НОВИНИ

Иракските сили за сигурност са заловили жена-джихадистка от „Ислямска Държава“ (ИД) при операция срещу радикалите в източната част на страната.

Източник от провинция Анбар е коментирал за иракски медии, че жената е арестувана в централен Рамади. Според съобщението, тя не говори арабски, и към момента не са могли да установят нейната самоличност (националност).

Според предишни съобщения в местните медии, иракските власти държат над 1 400 чуждестранни „бойци“ на ИД във военна база в северен Ирак, които са били преместени там от лагер южно от Мосул.

Немската тинейджърка „джихадистка булка“ може да получи смъртна присъда

Може би, скоро ще разберем, че тази терористка, всъщност е поредното "заблудено дете", което се е подлъгало от пропагандата на Ислямска държава и ще започнат "усилията", полагани от съответното посолство в Ирак - да бъде върнато това (почти) "невинно" дете у дома...

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас