НОВИНИ

Мигрант е извършил сексуално нападение срещу жена в напреднала бременност посред бял ден в Хановер.

Около 09.30 ч. в петък (22 септември) 22-годишна германка паркирала колата си на една от улиците в Хановер и започнала да вади от нея 11-месечния си син. Неочаквано бил нападната отзад от непознат за нея мъж, който си пъхнал ръцете под дрехите й, притиснал я към колата и започнал да я опипва. Жертвата е била притискана с такава сила, че не успяла да се освободи. За нейно щастие, на виковете й за помощ се притекъл минаващ наблизо колоездач. Тогава нападателят я пуснал и избягал. Жената, която е бременна в осмия месец е в шок и психическата травма още не е отминала, споделя приятелят й, съобщава в. „Hannoveriche Algemeine”.

Сега, полицията все още издирва нападателя, който е с обичайното за мигрантите толерантно описание - „около 25-годишен, 1.60 м висок изглеждащ като южняк“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас