НОВИНИ

Да очакваме ли и друга с название като „Аз станах на 9 години и съм щастливо омъжена“?

Ислямизирането на Европа продължава с пълен ход. Част от нея са опитите да бъдат накарани европейците да се откажат от ценностите си възприемат ислямските норми за естествени за европейските общества.

Пример за този процес е, как полигамията се представя за нещо нормално за най-малките деца в Швеция.

Започнало е разпространението на книга за малчуганите от 3 до 6 годишна възраст, която се нарича „Farfar har fyra fruar" (Дядо има четири жени). Въсщност, тя е в два варианта – шведски и сомалийски. Книгата е издадена и във вариант за оцветяване.

В нея се разказва за малката Асли, която отива в Сомалия за да се срещне с дядо си и множеството му жени. „Асли никога не е била в Сомалия, но сега тя най-после ще отиде там с татко си, за да се срещне с дядо си и всички нейни баби“, пише в книжката, автор на която е Оскар Тримбел и е издадена от известното издателство „Adlibris“.

„Дядо има четири жени“ не е единственото по рода си „произведение“ на ислямизатора Тримбел. Той е автор и на друга подобна книжка – „Mormor är inget spöke“ (Баба не е призрак). Както може би вече сте се досетили, с нея се „нормализират“ бурките.

В Швеция наскоро обявиха оригиналния вариант на „Пипи дългото чорапче“ за „расистки“ и започна подмяната на книгата по библиотеки и книжарници с нов, „толерантен“ вариант. Но пък не виждат нищо лошо в това, някой да има четири жени. Нищо, че полигамията все още е незаконна в Швеция. Ще видим до кога.

От друга страна, интересно е, кога да очакваме нова книжка от поредицата на г-н Тримбел – с която напр. да обясни на децата, че 9 годишните момиченца са напълно готови да станат поредните съпруги на някой на възрастта на „дядото на Асли“…

По информация на SPEISA.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас